To je to što me zanima!

Policija u zaustavljenom vozilu ulovila dilere i pronašla drogu

Zbog počinjenja kaznenog djela iz domene zlouporabe droga, riječka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33 godišnjakom...
Vidi originalni članak

Muškarac je 8. veljače zatečen u osobnom vozilu kojeg je policija zaustavila u širem središtu Rijeke, a kad njega je pronađeno i oduzeto 26 grama amfetamina i 11 tableta Ecstasyja. Utvrđeno je kako je drogu neovlašteno posjedovao u namjeri daljnje prodaje, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

U istome zaustavljenom automobilu, policija je zatekla i 37-godišnjeg muškarca koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,89 promila, a uz to neovlašteno posjedovao i tablete s popisa droga i preklopni nož, a društvo mu pravio i 37-godišnjak. Vozač je prijavljen temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestamaZakona o suzbijanju zlouporaba droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Muškarac od 37 godina kod sebe pak nije imao osobnu iskaznicu radi čega je prekršajno sankcioniran, a onda je i utvrđeno je da je za njim raspisana potraga te je uhićen i predan djelatnicima zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mamojebac70 10.02.2020.

    Ima jos toga...stisnite ih..neka cvile!

Komentiraj...
Vidi sve komentare