To je to što me zanima!

Policija uhitila dvojicu u Kninu zbog paljenja srpske zastave

Uhićeni su 27-godišnjak i 44-godišnjak koji su tijekom ranog popodneva zapalili zastavu Republike Srbije. Marica Kosor je rekla da je na proslavi u Kninu trenutno 40 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Policija je u petak poslijepodne uhitila dvojicu muškaraca zbog paljenja srpske zastave u Kninu, utvrdila je do sada pet prekršaja protiv javnog reda i mira nošenjem neprimjerene odjeće, a najavljuje i da će uskoro riješiti slučaj blokiranja glavne kninske ulice.

Uhićeni su 27-godišnjak i 44-godišnjak koji su tijekom ranog popodneva zapalili zastavu Republike Srbije, potvrdila je Hini glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor. 

"Do sada smo u Kninu utvrdili pet prekršaja protiv javnog reda i mira nošenjem neprimjerene odjeće. Policija trenutno postupa i u slučaju blokiranja ceste. Sve je snimljeno i uskoro ćemo i to riješiti," rekla je Kosor.

Promet u glavnoj kninskoj prometnici zaustavila je oko 14 sati grupa od 40-ak muškaraca u crnom, palili su bengalke, udarali po vozilima i pjevali ustaške pjesme. 

Marica Kosor je rekla da je na proslavi u Kninu trenutno 40 tisuća ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 412

  • hegedic177 07.08.2016.

    Svaka im čast,trebali su sa tim smećem zapalit i te idiote koji su ih došli provest.djubrat srpska

  • 06.08.2016.

    ma koji ste klinac prljali ruke i spustali se na ograničeni nivo iz susjedne vukojebine,,,

  • žaba davi rodu 06.08.2016.

    ne treba paliti srpsku zastavu treba sa njom guzicu obrisati i strpati ju pupovcu u usta

Komentiraj...
Vidi sve komentare