To je to što me zanima!

Policija uhitila mladića koji je napao dvije žene u Splitu

Podsjetimo, nakon što je bocom nasrnuo na Nevenku Margetu (52) ispred kafića na Firulama i potom je divljački premlatio, napadač je pobjegao i 45 minuta kasnije napao drugu ženu
Vidi originalni članak

Uhićen je mladić koji je u subotu ujutro napao dvije žene u Splitu. Policija ga je uhitila u ulici Sv. Fabijana u Podstrani nešto poslije 16 sati, doznajemo od splitske policije. 

Ušao je među kuće gdje su ga opkolili i uhitili te ga odvezli u Split. 

Podsjetimo, nakon što je bocom nasrnuo na Nevenku Margetu (52) ispred kafića na Firulama i potom je divljački premlatio, napadač je pobjegao.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je izvijestila da su oko 7.45 sati dobili dojavu da je u ulici A.B. Šimića muškarac fizički napao ženu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega je pobjegao. I taj napad, kao i prvi, snimile su nadzorne kamere.

U ovom napadu je žena zadobila tešku ozljedu noge, javlja policija.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • dabar001 17.07.2021.

    Filipeeeeeeeeeeee vrati seeeeeeeeeeeeeeee

  • 17.07.2021.

    postali ste najgori portal i danas mi je zadnji komentar.pravo na slobodu govora ne postoji ali zato postoji pravo da nadimci pojedinaca nose sumnjive nazive.malo malo zuti crveni sto treba da kazem da je sve ok.da je drzava ok,narod,da ovakve treba pustat na slobodu,da prava gej osoba treba da budu na svakom cosku .da imigrantima treba dat da rade sto hoce,da je korona najveca istina u povijesti.ko to kod vas vrsi cenzuru dabogda da cenzurisali zauvijek

  • vinja 17.07.2021.

    Čovjek je vjerojatno drogiran i tko zna koji film vrti u glavi. Ovako nešto ne može učiniti osoba zdravog razuma. Strašno je da u pola bijela dana nisu siguran na ulici. Ženama brzi oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare