To je to što me zanima!

Policija uhitila mladiće koji su srušili i zapalili stablo u Zadru

Policija je uhitila sedam mladića. Vatrogasci izvijestili su da su tijekom nedjeljne večeri morali gasiti zapaljene gume i kontejnere u više mjesta Zadarske županije
Vidi originalni članak

Sedmorica mladića, od kojih petorica maloljetnika, završila su tijekom noći na ponedjeljak u zadarskoj policiji zbog sumnje da su u Bibinjama prepili stablo bora, zapalili ga i njime u nedjelju navečer prepriječili Jadransku magistralu.

Nakon obavijesnoga razgovora i policijske obrade, policija je Općinskom državnom odvjetništvu poslala posebno izvješće. Nakon toga, ODO će odlučiti ima li elemenata prekršajne i kaznene odgovornosti. Zadarski vatrogasci izvijestili su da su tijekom nedjeljne večeri morali gasiti zapaljene gume i kontejnere u više mjesta Zadarske županije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ljudi 19.04.2011.

    evo priznanja za nacionalizam.

  • krasić 18.04.2011.

    te mulce bi tribalo u zatvor da se nauce pameti ,glume neke ustase a ni u jajima nicu bili kad je bija rat,niti neznaju sto znaci bit ustasa !

  • zippysnake 18.04.2011.

    Nije njima do Gotovine i Hrvatske, to su obicni vandali i nasilnici! Izbacit ih iz skole i jedno 5 mjeseci posumljavanja Zadarskog okolisa bit ce OK!

Komentiraj...
Vidi sve komentare