To je to što me zanima!

Policija uhitila muškarca (44) u Bjelovaru: Pijan i bez vozačke sudario se u auto pa pobjegao

Nesreća se dogodila 11. ožujka oko 10.45 sati u Zagrebačkoj ulici jer se 44-godišnjak nije pridržavao potrebnog razmaka između vozila, priopćila je u utorak bjelovarska policija
Vidi originalni članak

Zadržavanje u zatvoru od 15 dana sud je odredio 44-godišnjem vozaču koji je upravljajući neregistriranim, neosiguranim vozilom pod utjecajem alkohola i bez položenog vozačkog ispita izazvao sudar u Bjelovaru i napustio mjesta nesreće bez ostavljanja osobnih podataka.

Nesreća se dogodila 11. ožujka oko 10.45 sati u Zagrebačkoj ulici jer se 44-godišnjak nije pridržavao potrebnog razmaka između vozila, priopćila je u utorak bjelovarska policija.

STRAŠNE SCENE Krš i lom kraj Trogira: Strašan sudar auta i kombija, dijelovi rasuti posvuda, promet otežan

Automobil kojim je upravljao 67-godišnjak usporavao je radi skretanja,  44-godišnjak je svojim vozilom udario i njegov, ali i u bočni dio drugog vozila, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće bez ostavljanja osobnih podataka.

Policija je nedugo nakon incidenta pronašla vozača. Utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola, vozio neregistrirano i neosigurano vozilo s registarskim pločicama koje mu ne pripadaju te da nikada nije položio vozački ispit.

Nakon saslušanja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, 44-godišnjaku je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovaru. Protiv njega će biti podnesene odgovarajuće prijave zbog više počinjenih prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nec.1996 12.03.2024.

    pijan i bez vozacke kako se usude da idu u takvu avanturu.

  • ZG - KAJ 12.03.2024.

    Jooooj, sam da Hrebak nije...Kak bi Plenki bez tog zetoncica...

  • liliZG2.0 12.03.2024.

    "sudario se u auto"............lektorrrriiiiiiiiiiiiiii gdje ste?

Komentiraj...
Vidi sve komentare