To je to što me zanima!

Policija uhitila muškarca koji je ukrao najmanje 650.000 kuna

Razbojnik (52) je dva puta napao poslovnicu Fine u Rujanskoj od čega je jednom samo pokušao. Uvijek je prijetio pištoljem kojeg su našli. Policiji nije poznat od prije
Vidi originalni članak

Policija je završila istragu i u srijedu prijepodne uhitila muškarca (52) za kojeg sumnja da je od lipnja do studenog počinio šest razbojstava u kojima je ukrao 650.000 kuna. Muškarac je dva puta opljačkao poslovnicu PBZ-a u Sigetju, jednom poštu u Bestovju te jednom poslovnicu Brod Banke u Rujanskoj ulici. 

Dva puta je napao poslovnicu Fine u Rujanskoj od čega je jednom samo pokušao. Policiji nije poznat od ranije. Uvijek je prijetio pištoljem koji su kod njega pronašli, a u nekim pljačkama je bio maskiran. Muškarac je slabijeg imovinskog stanja. Policija ga je pronašla nakon proučavanja video zapisa u navedenim ustanovama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • xnet0822 18.11.2011.

    Još jedan lihvar manje ...

  • mm2111 17.11.2011.

    NAJOPASNIJI RAZBOJNICI SU ONI ŠTO KRADU IZ SVOG UDOBNOG NASLONJAČA, SANADER,ŠUKER I EKIPA.....

  • ico29 17.11.2011.

    :o) kažu oni : Uvijek je prijetio pištoljem koji su kod njega pronašli ha ha ha ha ha.. to sigurno taj isti pištolj u svakoj pljački? kako su došli do tog zaključka baš me zanima ili su opet nešto zamijenili kao i u slučaju tahograf :o)

Komentiraj...
Vidi sve komentare