To je to što me zanima!

Policija uhitila napadača (23) koji je mladiću pucao u glavu

S obzirom da je kriminalistička istraga u tijeku, policija nije htjela otkrivati mnogo detalja, no, kako doznajemo, uhićen je na području Splitsko-dalmatinske županije
Vidi originalni članak

Splitska policija je u utorak tijekom jutra uhitila 23-godišnjaka iz Kaštel Lukšića koji je u noći na nedjelju hicem iz pištolja u glavu pogodio Marina M. (20) iz Marine kraj Trogira. 

S obzirom na to da je kriminalistička istraga u tijeku, policija nije htjela otkrivati mnogo detalja, no, kako doznajemo, uhićen je na području Splitsko-dalmatinske županije. 

Kako smo već pisali, 23-godišnjak je pucao u mladića kraj osnovne škole u Kaštel Novom, a riječ je o ranijim međusobnim sukobima koji su kulminirali u nedjelju. 

Podsjetimo, liječnici KBC-a Split  u ponedjeljak su ustanovili moždanu smrt ranjenog mladića. Iako su liječnici tijekom operacije obavili obradu ulazne rane metka, nisu ga uspjeli ukloniti zbog težine zdravstvenog stanja ozlijeđenog mladića. 

Shrvana majka: Donirat ćemo Marinove organe 

Marinova majka Anita na svom Facebook profilu napisala je:  

Marin je službeno proglašen mrtvim jučer na Firulama na odjelu JIL u 9 sati i 45 minuta, iako je u stvarnosti preminuo na rukama brata Vita prije tri noći kada mu je nemilosrdno oduzet život. 

Svi koji su Marina bolje poznavali znaju da bi za potrebe drugog bez razmišljanja iščupa svoje srce i pružija ga na dlanu. Zato će svi njegovi organi biti donirani i time će dio Marina nastavit život u nekim sretnijim ljudima. Počivaj u miru sine moj.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 4bojna 01.07.2014.

    Kako to policija uhitila,kad je sam sa odvjetnikom dosao u pol.stanicu predao pistolj iz kojeg je pucao i odjecu koju je nosio?Ovdje nesto ne stima

  • Marly 01.07.2014.

    Sve se to moglo spriječiti da je policija prije reagirala jer u prijašnjim člancima je pisalo da su bili problematični i poznati policiji. Svaka čast majci što je odlučila da se organi doniraju jer će tako biti spašeni nečiji životi

  • mirko i slavko_1 01.07.2014.

    Zbog konja čabraje i njegovog oca sam morao pobijeći iz kaštela da bih sačuvao glavu na ramenima i živote svoje familije. Sad kad vidim što se događa drago mi je što sam otišao. A čabrajama Anti i Andriji želim da trunu u zatvoru minimalno 40 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare