To je to što me zanima!

Policija uhitila odgovorne za masakr u Borovu Selu 1991.?

Policija je privela Milana M., Đuru M., Stevana P., Nikolu I. i Stanislava Ć. Istraživali su i tražili krivce čak 19 godina. Je li policija sada konačno uhitila odgovorne?
Vidi originalni članak

Policija je konačno uhitila odgovorne za masakr u Borovu Selu. Večernji list neslužbeno doznaje da su privedeni Milan M., Đuro M., Stevan P., Nikola I. i Stanislava Ć. nakon 19 godina istrage. U noći od 1. na 2. svibnja 1991. godine u Borovu Selu uhićena su dvojica policajaca. Kolege su ih oko podneva 2. svibnja krenuli spasiti, no na samom ulazu u selo na njih je otvorena vatra. Stipan Bošnjak, Mladen Čatić, Marinko Petrušić, Ivan Vučić, Antun Grabovac, Željko Hrala, Janko Čović, Luka Crnković, Zoran Grašić, Mladen Šarić, Zdenko Perica i Josip Culi poginuli su, a još 22 policajca su ranjena.

Obiteljima je bilo najteže što je hrvatska vlast 1998. godine abolirala sve koji su sudjelovali u pobuni u Borovu Selu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japaa 05.06.2015.

    Kako to objasniti nego da sve to vrijeme Hrvatskom vlada udba i da se hapse zločinci samo za potrebe izbora. Dali smo mi tako loš narod ili nas vlast pokvari.

  • Emilija Sylvia 05.06.2015.

    ???Zasto puna imena ubojica ne objavite???? Zasto su zasticeni??? Vec su predugo hodali slobodni i dosta je vise popustanja zvjerima!!!

  • 03.05.2011.

    Osobe koje su krive za zločine u Borovu (selu) 1991 su abolirani , Šta je sa Sinišom Rakazovičem koji je bio zapovjednik obrane u selu 1991 , pa Mile Višekruna iz Borovo (naselje) koji je pobjegao 1991 u Borovo (selo) , Željko Ristić . . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare