To je to što me zanima!

Policija uhvatila mladića koji je ukrao kaveze za ptice i hrčke

Mladić je provalio u prodavaonicu, nakon čega je iz nje ukrao više kaveza i hrane za životinje, a što je skrio u obližnje grmlje. Uhitili su ga, a šteta je oko 10.000 kuna
Vidi originalni članak

Policija je u noći na utorak oko 3 sata u Dalmatinskoj ulici u Vinkovcima zatekla mladića (23) kod kojega su pronađeni kavezi za ptice i hrčke. Izvijestili su kako im je sve dojavio stanovnik koji živi u blizini.

Mladić je uhićen, a provedenim istraživanjem utvrđeno je da je ljubitelj sitnih kućnih ljubimaca. Provalio je u prodavaonicu, nakon čega je iz nje ukrao više kaveza i hrane za životinje što je skrio u obližnje grmlje.

Materijalna šteta je oko 10.000 kuna, a Vinkovčanina su kazneno prijavili Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela teške krađe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • andi_1 29.02.2012.

    ....gdje bi bili kad policija nebi ulovila baš nikog , ovog dečkića će kaznit i onda ispada da je ulov bio opravdan...dok ove veće "ribe" uzalud ulove kad ih poslje sud pušta jer su bili u skaladu sa svojim zakonom !

  • becks7 28.02.2012.

    velikog li uspjeha...uopce me ne cudi sto niste uhvatili nekog kradljivca sljunka po zagrebu ili "poduzetnika" koji svakodnevno krade i vara na porezu i placama radnika,a takodjer i ove sto placaju wc-ove po milijun kuna.

  • girica 28.02.2012.

    E kad bi tako brzo ulovili one što banke i mjenjačnice pljačkaju.?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare