To je to što me zanima!

Mahniti piroman zapalio kafiće, policija ga zatekla tijekom noći

Obilaskom šireg mjesta događaja zatekli su 32-godišnja, kojeg su uhitili zbog sumnje da je podmetnuo požare u dva kafića - u Maloj Subotici i u Palovcu. Srećom, nitko nije stradao
Vidi originalni članak

Noćas, tridesetak minuta nakon ponoći u Maloj Subotici, Glavnoj ulici izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, u vlasništvu 24-godišnjaka.

U požaru je izgorjela plastična kanta za smeće, dok je djelomično nagorio plastični stol.

Nešto kasnije, u Palovcu, Glavnoj ulici, izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, u vlasništvu privatnog poduzeća iz Čakovca. U ovom požaru izgorjele su plastične stolice i stolovi, suncobrani te cerada nadstrešnice terase.

Požar terase u Maloj Subotici vlasnik objekta sam je ugasio, dok su požar u Palovcu ugasili vatrogasci čakovečke javne postrojbe te dobrovoljnih društava Palovec i Mala Subotica.

Materijalna šteta za sada nije poznata, dok će se danas obaviti očevid.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec obilaskom šireg mjesta događaja zatekli su 32-godišnja, kojeg su ga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, javlja portal eMeđimurje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Papatest 08.09.2017.

    Tako je počelo u Vukovaru paljenjem i miniranjem pet srpskih kafića

  • OK 29.08.2017.

    Ja ne vidim nikakvu korist od kafica.Ima ih na svakom cosku.Mislim ako si zedan odes u ducan popijes nesto na mjestu i to je to.Kakvo lokanje i trovanje alkoholom i slatanje konobarica.To je za seljacine.Kafana mi nije niti malo zao.Ja cekam da se pocnu otvarat zabavni centri po Hrvatskoj.Tamo je pravi zivot.

  • Lun@ 777 29.08.2017.

    Eto, čovjek očito ima nešto protiv kafića kad ih pali. Možda je potrošio mjesečnu plaću u njima. Jedni bi na to rekli: "I kak onda nebuš pil"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare