To je to što me zanima!

Policija uhvatila Zagrepčanina koji je sudjelovao u napadu na dvojicu Srba u Vukovaru

Mladić iz Zagreba je prošlog vikenda zajedno s drugim počiniteljima napao dva muškarca srpske nacionalnosti. Jednog napadača policija je već ranije pritvorila, a za nekoliko njih je raspisana tjeralica
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je 20. rujna oko 0,20 sati u Ulici slobode u Vukovaru sudjelovao u fizičkom napadu na 36 i 31-godišnjaka srpske nacionalnosti, uz kaznenu prijavu u petak je pritvoren 24-godišnjak iz Zagreba, izvijestila je danas Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Ranije ovog tjedna je u vezi s istim napadom, policija je uhitila 27-godišnjaka kojem je određen jednomjesečni pritvor. Za ostalim sudionicima napada su raspisane tjeralice.

OBRAČUN NA ULICI Novi napad na Srbe u Vukovaru: jedan je napadač uhićen, za ostalima raspisana tjeralica

Obojica pritvorenih mladića su osumnjićeni da su u nedjelju, 20. rujna oko 0,20 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru, fizički napali 36-godišnjaka i 31-godišnjaka. Navodno su napadnuti muškarci došli do jednoga ugostiteljskog objekta gdje su sjeli, a kada su krenuli dalje napadnuti su na ulici, prvo verbalno, a onda i i fizički. Oštećeni su tada zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici gdje su im utvrđene lake ozlijede.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 27.09.2020.

    svi koji komentirate,dođite u vukovar pa da vidite kako manjina provocira i izaziva jer znaju da njih neće optužiti,žalosno

  • jurekcmok 26.09.2020.

    neka su ga uhapsili, neka ga stave sa Srbima u corku i daju malo sapuna!

  • trbuško 26.09.2020.

    kako to ovog ste uhvatili za tjedan dana,a za 25-30g niste u stanju uhvatit nijednog četnika ili srpskog dobrovoljca koji je silovao hrvatske žene,a i dan danas neki od njih žive u vukovaru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare