To je to što me zanima!

Policija otkrila plantažu 'trave' na zgradi u središtu Zagreba

Plantaža se nalazila na krovu jedne od zgrada neposredno iza veleposlanstava Velike Britanije i Njemačke. Policija je izašla na teren i uklanja biljke visoke i do jednog metra
Vidi originalni članak

Od ranog jutra policija provodi kriminalističko istraživanje u zagrebačkom naselju Vrbik vezano uz plantažu marihuane koja je bila zasađena na krovu jedne od zgrada, javlja tportal.

Plantaža se nalazila na krovu jedne od zgrada neposredno iza veleposlanstava Velike Britanije i Njemačke. 
Policija je izašla na teren, snimila situaciju, a potom krenula u uklanjanje stabljika viših i od jednog metra koje su bile posađene između ostalog bilja. 

Nikakve detalje o akciji zasad nisu iznosili.

 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • najiram 10 02.09.2016.

    čovijeku posjekli vrt.... travu odkad je zabanjeno sijati travu....kad če već jednom ti partijci prestati gledati kaj neko sadi u svom vrtu,...pitamo se mi tko nam krupire mrkve peršune pokrade....to sigurno rade pilicaji kad traže sumnjive mrkve peršune i krumpire...

  • Dalibor0704 02.09.2016.

    Ogromna plantaža, sigurno 4 ili 5 stabljika. Da li je konoplja ili marihuana? Mogli su počupati i ostalu travu, kada se već nitko ne brine o tom krovu. Sjećate li se kada su u ZD zaleđu čovjeku uništili plantažu konoplje misleći da je marihuana?

  • pulizg 01.09.2016.

    Citam ove komentare i bar je nas narod u necemu slozan, mislim da je trava rjesenje za nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare