To je to što me zanima!

Policija ušla u glavnu Hypo banku zbog papira o RH?

Austrija: U akciji je sudjelovalo čak 45 policajaca, tužitelja i financijskih stručnjaka. Žele osigurati dokumentaciju vezana za tvrtki kćeri Hypo banke
Vidi originalni članak

Policijska skupina 'SOKO Hypo' upala je u četvrtak popodne u Centralu Hypo banke u Klagenfurtu. Kako je priopćilo tužiteljstvo, radilo se o ciljanoj akciji kojom se željela osigurati dokumentacija vezana za pet tvrtki kćeri Hypo banke u jugoistočnoj Europi, piše Jutranji list. Državno tužiteljstvo potvrdilo je u petak kako su njihovi ljudi u Austriji gdje s istražiteljima razmijenjuju podatke o Hypo banci. Istražitelji posebno rade na dokumentaciju o četiri velika posla Hypo banke u Hrvatskoj. Istraga se vodi protiv nekadašnjeg čelnika Hypa Günthera Striedingera, kojeg sumnjiče da je oštetio Hypo banku za oko 2 milijuna eura kupivši helikopter za neimenovanu hrvatsku tvrtku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pasie 26.02.2010.

    Ja neznam koje kod nas tako cist i posten ,da bi mogao ponosno i po zadadku obradjivati ove nase kriminalce.Zbog toga se nista i ne rjesava,a svi skupa i dalje deru kosti ovom jadnom narodu.Sve mi se gadi,nemam rjeci vise.

  • be yourself 26.02.2010.

    Ivo grize nokte na malo vitra.

  • hrvatović 26.02.2010.

    sreća da naš ivo s tim nema nikakve veze....... mirno spava..... ili ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare