To je to što me zanima!

Našli mrtvog mladića: 'Kucao je na vrata i tražio muškarca'

Zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Željko Brkljačić kaže da sada ne može isključiti da se radi o ubojstvu, ali da je jednako tako moguće da je mladić počinio samoubojstvo
Vidi originalni članak

Mrtav mladić pronađen je u utorak rano ujutro u karlovačkoj četvrti Luščić. Njegovo beživotno tijelo pronašli su stanari zgrade na pločniku kod ulaza u zgradu, na adresi Luščić 43. Policija je ogradila mladićevo tijelo, te vrši očevid kojim rukovodi zamjenik Županijske državne odvjetnice Željko Brkljačić koji je potvrdio da se radi o mlađoj muškoj punoljetnoj osobi i da je njegova smrt nastupila nasilno.

Dio policajaca sa stanarima zgrade obavljaju razgovore i prikupljaju informacije koje bi pomogle rasvijetliti ovaj neobičan događaj sa tragičnim ishodom. Naime mladić je navodno u gluho doba noći između 3 i 4 sata noću nasumično zvonio na stanove stanara. Jedna žena, stanarka zgrade je ispričala kako joj je mladić zvonio na vrata i hitno tražio jednog muškarca, druga je rekla da je njen suprug oko 4 sata noću ispred zgrade čuo buku, te tupe udarce. Nitko od stanara preminulog mladića ne poznaje.

 

- Prema dosad prikupljenim podacima radi se o nasilnoj smrti, ali uzrok je zasad nepoznat i dalje provodimo dokazne radnje kojim se utvrđuje uzrok njegove smrti – rekao je Željko Brkljačić, zamjenik DŽO dodajući da ne isključuju ništa, kao niti mogućnost da je ubijen.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potvrdio je da su stanari zgrade noćas čuli buku i da su to dojavili policiji koja sada sa njima obavlja razgovore. Dodao je i da im je mladićev identitet poznat ali još obitelj nije obaviještena pa ga ne mog iznositi. Rekao je i da nesretni mladić nije stanar zgrade ispred koje je pronađen, već da je područja Karlovca.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • BLACKDOG 27.09.2016.

    Ehhh, koji komentari ovdje padaju! Prije svega, on je bio nečije dijete!

  • Ništanovo 27.09.2016.

    Koji komentari. Scenarij za film, mašta može svašta, a nitko ne vidi da se ugasio jedan mladi život. Zbog kojeg razloga, u ovom trenutku - nebitno.

  • novkovka 27.09.2016.

    ne vrijedi ništa komentirati dok se ne sazna kako i zašto je tako završio još 1 mladi život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare