To je to što me zanima!

Policija zaplijenila 15 milijuna dolara, kartel ostao bez zarade

Meksiko: Policija je gotovinu našla u kamionu zajedno sa kokainom, oružjem i nakitom. Vlasti su uvjerene kako zaplijenjeni dolari pripadaju Sinaloa narko kartelu
Vidi originalni članak

Meksička policija zaplijenila je malo više od 15 milijuna američkih dolara. Vlasti ističu kako je ovo jedna od najvećih zapljena meksičkih policajaca u šest godina dugoj borbi s narko kartelima. Novac su našli još u petak u kamionu, kojeg su pretražili vojnici i marinci u pograničnom okrugu Cumbres de Juarez. Vlasti su uvjerene kako zaplijenjeni dolari pripadaju Sinaloa kartelu, kojeg predvodi Joaqin 'El Chapo' Guzman.

Uz dolare zaplijenili su oko 3 kilograma kokaina, oružje i nakit. Spomenuti kartel policija je još 2008. uskratila za 26 milijuna dolara, piše LA Times. U posljednje vrijeme njihova zarada više završi u rukama policije nego na računima kartela.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • morenocro 23.11.2011.

    Ma i ja ču se početi baviti drogom!!!! Dosta mi je autopraone,nikako da zaradim nešto novaca da normalno živim,a ovima je to ko zajebancija!

  • crv od porculana 23.11.2011.

    na pasicama oko snopa novčanica piše HNB 2010 HDZ

  • Palmira2 23.11.2011.

    E da sljedećih dana čitajte o novom srazu na sjeveru meksika, kad se ekipa iz kartela malko naljuti..A u stvari tko je kriv za sve to? Da nema potražnje ne bi bilo niti ponude...Ovi isto gase vatru gorivom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare