To je to što me zanima!

Policija zaustavila vozača (43) s nevjerojatnih 4,48 promila

Tako alkoholiziranog vozača (43) policajci su umjesto na trežnjenje u policijsku postaju hitno odveli u novogradišku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju
Vidi originalni članak

Vrlo skupo će stajati 43-godišnjaka iz Starog Petrovog Sela ponedjeljak navečer u 23 sata kada je, iako totalno pijan, odlučio sjesti za upravljač svog osobnog automobila Audi njemačkih registracijskih oznaka i uključiti se u promet cestom u Novoj Kapeli, nedaleko Nove Gradiške. 

Zaustavila ga je policijska ophodnja i tom prilikom mu je alkotestiranjem utvrđeno da u krvi ima ni više ni manje nego čak 4,48 promila! Tako alkoholiziranog vozača policajci su umjesto na trežnjenje u policijsku postaju hitno odveli u novogradišku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju. 

Bez obzira što tijekom upravljanja Audijem u totalno pijanom stanju nije počinio nikakvu nesreću, bio je više nego izravna prijetnja po sigurnost drugih sudionika u prometu, pa protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški. 

Zbog vožnje u pijanom stanju, stupnja alkoholiziranosti i ugroze sigurnosti na cestama slijedi mu novčana kazna od 5.000 do 15.000 kuna ili 60 dana zatvora, a bez vozačke dozvole može ostati i do 12 mjeseci. Isti je vozač i ranije prijavljivan zbog vožnje u pijanom stanju, u jednom slučaju policajcima je odbio alkotestiranje na licu mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • pijevac 13.02.2013.

    može vozit i bez dozvole,kad imaš prek 4 promila tko je jači od tebe...

  • user_78785 13.02.2013.

    Pa vidite da su čuda moguća . Čovjek živi bez kapi krvi u venama !!!

  • Noone_1 13.02.2013.

    Svakoj osobi koju policija 3 (i više) puta uhvati alkoholiziranu za volanom - doživotno oduzimanje vozačke. Nema tu puno filozofije. Svatko normalan se toga ne boji. Ubojice za volanom su ubojice, bez obzira kaj ne nose pištolj. Samo kaj obično dobiju puno manju kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare