To je to što me zanima!

Policijski presretač nakon jurnjave završio u ogradi

Na tom je dijelu bilo mokro jer je baš pala kiša. Policijski se presretač zanio pa udario u ogradu, rekao nam je čitatelj koji je želio ostati anoniman
Vidi originalni članak

Na autocesti Zagreb - Split, u nedjelju oko 15 sati kod odmorišta Radošić, policijski presretač završio je u ogradi. Nitko nije ozlijeđen, potvrdila nam je splitska policija.
- Na tom je dijelu bilo mokro jer je baš pala kiša. Presretač je jurio za jednim autom. Došavši na dio ceste gdje je bilo mokro zanio se, udario u ogradu s desne strane pa se odbio u zaštitnu ogradu s lijeve. Sreća je da nitko nije ozlijeđen - kaže naš čitatelj koji je želio ostati anoniman.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ana_85 01.07.2010.

    koje ste vi budale. da se normalno ponašate na cesti presretaći ne bi bili potrebni. zbog vozaća manje inteligencije kao što je većina vas ovdje oni riskiraju svoje živote.

  • karzor 07.07.2009.

    Ja sam mislo da policija mora stititi ljude i imovinu a ne ih ugrozavati, a to s presretacima rade. Puno efektnije bi bilo da paroliraju u normalnim policijskim automobilima po hrv, autocestama jer bi time natjerali nedisciplinirane vozace da voze po pravilima. Time bi dobili na preveciji smanjenju broja ozlijedenih ,poginulih itd. Ali ne nama trebaju skupi presretaci koji ce kaznjavati i ugrozavati sudionike u prometu, Za cijenu jednog od tih mega auta mogli su kupiti 4 normalna policijska auta koja bi patrolirala po autocestama. Ipak nasoj policiji prevencija nije u krvi nego samo kaznjavanje (i to samo obicnih gradjana, povlasteni i s presretacima i bez njih su uvijek povlasteni)

  • rođin rođo1 06.07.2009.

    evo i limarovoj djeci za sladoled......

Komentiraj...
Vidi sve komentare