To je to što me zanima!

Političar platio 2 milijuna eura za smrt ljubavnice?

Poznati egipatski mogul i zastupnik u parlamentu Hisham Talaat Mustafa za ubojstvo pjevačice i svoje ljubavnice angažirao je bivšeg policajca
Vidi originalni članak

Kralja nekretnina i zastupnika u egipatskom parlamentu Hishama Talaata Mustafu egipatska policija sumnjiči da je naredio ubojstvo svoje bivše ljubavnice Suzanne Tamim. Taj je egipatski mogul za likvidaciju 30-godišnje libanonske pjevačice jednom bivšem egipatskom policajcu, kasnije jednom od čuvara u Mustafinom hotelskom kompleksu u ljetovalištu Sharm el-Sheikh, isplatio 2 milijuna eura. On je popularnoj pjevačici u njezinom stanu 28. srpnja ove godine u Dubaiju prerezao grkljan, a njeno je tijelo bilo prekriveno brojnim ozljedama. Egipatska vlada je prije dva tjedna zabranila medijima da izvještavaju o umorstvu. 30-godišnja diva je prije smrti vodila pravnu bitku nakon rastave s drugim suprugom, jednim glazbenim producentom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • intimiss 04.09.2008.

    šteta ovako lijepe curke,treba potamanit ružne gadove kao što je on !

  • headhunter 04.09.2008.

    glupan! za tu lovu mog\'o je kupit pokos,gotovac,josipovic i modnog macka.

  • selen 04.09.2008.

    Čovjek koji je navikao da je sve po njegovom. Gomila para, pa ti se svi klanjaju. A ovako očito završe oni koji mu otkažu poslušnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare