To je to što me zanima!

Političari se potukli u Ivanić-Gradu, policija ih je smirivala

LOKALNI IZBORI 2017. Doznajemo da su se fizički sukobili predsjednik gradske organizacije HSS-a Ivanić-Grad Stjepan Klak (54), i Marko Klak (26), član nezavisne liste Željka Posilovića
Vidi originalni članak

U petak oko 20 sati policija u Ivanić-Gradu dobila je prijavu za narušavanje javnog reda i mira, ali nisu htjeli objaviti podatke o sudionicima. Doznajemo da su se fizički sukobili predsjednik gradske organizacije HSS-a Ivanić-Grad Stjepan Klak (54), i Marko Klak (26), član nezavisne liste Željka Posilovića. Dijele prezime, ali nisu u rodu.

- Ma to nije bila nikakva tučnjava, malo sam ga potegnuo za uho jer mi je napao obitelj i rekao da su mi djeca neodgojena - kazao je Stjepan Klak. Smatra da je incident politički motiviran te da ga napadaju jer ne želi u koaliciju s HDZ-om. Iako je mlađi Klak zatražio liječničku pomoć, stariji tvrdi kako ga sigurno nije ozlijedio. Iz policije će poslati optužni prijedlog protiv starijeg sudionika.     

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Usora1 15.05.2017.

    klak, klak, klak.....

  • Anđelika 15.05.2017.

    Taj mali Klak želi biti u centru pažnje i gura se u svaku g...., a da ima jezičinu, ima i gdje trreba, a najčešće gdje ne treba. Da napomenem, ne odobravam tučnjavu i do nje nije trebalo doći.

  • ĆVIČEK 14.05.2017.

    Nemojte se ljudi tuči i ja sam bio tako nervozan prije ali evo sad iz Njemačke tipkam iz svog doma u Nedjelju poslje roštilja sutra na svoj posao.od pon-pet 9 sati.osam placeno.ja supruga i mali radimo i eto smireno.dolazimo na more u 7 mjesec.a vi se samo nervirate pa zašto

Komentiraj...
Vidi sve komentare