To je to što me zanima!

Poljakinja rodila petorke začete prirodnim putem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Paulina Szymkiewicz (25) rodila je u Krakowu pet djevojčica. Djevojčice su rođene carskim rezom u 27. tjednu. Teške su između 600 i 800 grama
Vidi originalni članak

Djevojčice su rođene carskim rezom i smještene u inkubator. Liječnici kažu da su djevojčice u ozbiljnom, ali stabilnom stanju. Julia, Maja, Karolinka, Natalka i Olivia će u bolnici morati ostati slijedeća tri mjeseca dok ne ojačaju. Paulina i suprug Piotr dolaze iz mjesta Kielce u Poljskoj, a prema riječima supruga Piotra morati će iznajmiti stan u Krakowu kako bi se mogli brinuti za svoje bebe. Gradonačelnik Kielca već im je ponudio pomoć, kao i mnogi drugi. Liječnici su se nemalo iznenadili kada su shvatili da je Paulina začela prirodnim putem. Višestruka trudnoća obično je rezultat hormonalne terapije. Petorke se rađaju u jednoj od 52 milijuna trudnoća. Ipak, U Poljskoj jer od 2003. godine zabilježeno četiri trudnoće s petorkama, što je mnogo više od uobičajenog.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sunce22 10.04.2008.

    ovo je nešto najslađe što sam vidjela...preslatki su s onim svojim malim nožicama,rućicama i prstićima.... :)))))))

  • drug Tito_1 10.04.2008.

    Bravo

  • Petra1985 09.04.2008.

    Ovaj tata zna kak se to radi :))) Želim sve najbolje mami, tati i curkama i da budu zdrave i sve što je zekica napisao/la:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare