To je to što me zanima!

Poljakinja u Rovinju podivljala i ugrizla policajca, a u Koprivnici jednog skoro ugrizao tinejdžer

Jedna Poljakinja (40) radila je kaos u rovinjskom restoranu i tijekom privođenja ugrizla policajca, dok je dan kasnije dječak (14) kod Koprivnice probao ugristi drugog policajca...
Vidi originalni članak

Poljakinja (40) divljala je u restoranu u jednom turističkom naselju na području Rovinja tako što je smetala kuharima i uzimala hranu za druge goste. Zaštitari su je ubrzo udaljili, ali to joj nije bilo dovoljno. Preselila se kod bazena, nakon čega su došli policajci koje je htjela udariti. U policijskom autu prema postaji jednog je i ugrizla.

VIDEO: SVOJATANJE DRŽAVNOG DOBRA Žena napala kupače u Milni: 'To su naše ležaljke, ovo je moja plaža... Vi biste sve tuđe uzeli!'

- U četvrtak, 26. kolovoza oko 18 sati, u ugostiteljskom objektu u jednom turističkom naselju na području Rovinja, 40-godišnja poljska državljanka narušavala je javni red i mir tako da je ulazila u kuhinju, uzimala hranu namijenjenu drugim gostima i na drugi način ometala rad djelatnika. Nakon što su je zaštitari udaljili iz objekta, nastavila je s narušavanjem javnog reda i mira kod bazena, a po dolasku policijskih službenika, nastavila se protupravno ponašati. Vikala je, pružala otpor policijskim službenicima te ih je pokušala udariti, a tijekom vožnje u službenom vozilu jednog policijskog službenika je ugrizla za ruku i lakše ga ozlijedila - izvjestila je danas PU istarska.

Protiv nemirne Poljakinje podnijeli su kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi, dodaju.

Dan kasnije dječak (14) htio ugristi policajca kod Koprivnice

Dječak (14) u petak navečer je pokušao napasti dva policajca, gdje je jednog pokušao udariti po glavi, dok je drugi morao čuvati ruku jer ga je tinejdžer htio ugristi. Sve se zbilo u Selnici Podravskoj, selu u sklopu općine Legrad kod Koprivnice.

Na sreću policajaca, dječak nije uspio u svom naumu.

IMAO 1,64 PROMILA Uhitili tinejdžera (19): Pijan je šipkom napao brata (29) kod Koprivnice i pokušao ga ubiti

- Sumnja se da je maloljetnik u petak, 27. kolovoza, u večernjim satima u Selnici Podravskoj prilikom policijskog postupanja, pokušao rukom udariti u predjelu glave policijskog službenika, dok je drugog policijskog službenika pokušao ugristi za ruku - priopćili su danas iz PU koprivničko-križevačke.

Kako dodaju, prema dječaku će biti podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu zbog sumnje na napad na službenu osobu, a o svemu će biti obaviješten i nadležni centar za socijalnu skrb.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Krešo_1_1 30.08.2021.

    Jel poljakinja grizla za čunu ??

  • sanel3 30.08.2021.

    Ukusni neki panduri 🤣🤣🤣

  • 29.08.2021.

    Namlatiti kao nekadasnja milicija

Komentiraj...
Vidi sve komentare