To je to što me zanima!

Polomio ogradu: Kamion pun žbuke prevrnuo se u dvorište

SLETIO KAMION: Franciska Mraz (87) pila je kavu kod susjede u Poljani kraj Lipika kad joj se u dvorište ‘uparkiralo’ 25 tona žbuke. Vozač nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Nasreću, nisam bila kod kuće kad mi je kamion umalo završio u dnevnom boravku. Bila sam kod susjede na kavi pa nisam ni znala što se događa dok po mene nije došao susjed. Živim sama u toj kući, kaže nam Franciska Mraz (87) iz Poljane kraj Lipika.

Umirovljenici iz Ulice Ljudevita Gaja u utorak predvečer kamion s prikolicom, s požeškim registracijama, u kojoj je prevozio više od 25 tona žbuke, polomio je metalnu ogradu ispred kuće te se prevrnuo u dvorište. Stradala je i metalna nadstrešnica koja se slomila. Franciska se uplašila kad je izašla od susjede i ugledala prevrnuti kamion. Svuda oko njezina doma na ulici bile su razbacane vreće vapna, dok se vozač (51) nervozno šetao čekajući policiju.

- Najvažnije je da nitko nije ozlijeđen. Susjed mi je obećao ponovno postaviti i zavariti ogradu. Da nemam dobre susjede, ne znam kako bih platila popravak jer živim od 600 kuna mirovine - kaže. 

Policija je utvrdila da je kamion desnim kotačima zahvatio bankinu te se prevrnuo.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • anita blažević 03.12.2015.

    nenadani poklon

  • Onkel Adi 03.12.2015.

    jadno ali takva je stvarnost kao da smo usnuli dubok san...

  • Onkel Adi 03.12.2015.

    kud baš Iveco..

Komentiraj...
Vidi sve komentare