To je to što me zanima!

Položeni su vijenci i ​za​paljene svijeće za poginule branitelje

U ime županije vijenac je položio župan Danijel Marušić, a Grada Slavonskog Broda zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Misa će biti u srijedu s početkom u 9 sati
Vidi originalni članak

Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske koji se obilježava 25. lipnja, na dan kada je 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno izglasao Deklaraciju o samostalnosti Republike Hrvatske, te je donesena Ustavna odluka o suverenosti i samostalnosti ​kao​ povijesna odluka kojom je pokrenut postupak razdruživanja od ostalih jugoslavenskih republika, kod ​S​redišnjeg križa na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu položeni su vijenci i ​za​paljene svijeće.

U spomen na poginule branitelje čija su imena upisana u hrvatsku povijest vijence su položili predstavnici ​udruga iz ​Domovinskog rata, političkih stranaka, Policijske uprave brodsko-posavske, Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije. 

U ime županije vijenac je položio župan Danijel Marušić, a Grada Slavonskog Broda zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Svečana sveta misa za Domovinu biti će služena u srijedu u Župnoj crkvi Gospe brze pomoći s početkom u 9 sati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.06.2014.

    Najbolji su mi svi koji kao polažu vijence pa onda kao nešto popravljaju one papirnate vrpce....

  • zorangutan 24.06.2014.

    a sutra će pred kamerama rada radi vjence postaviti dezerteri i petokolonaši tj predsjednik,premijer i ostali članovi sdp-a

  • nedirajte 24.06.2014.

    bitno da će biti misa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare