To je to što me zanima!

"Pomagao sam podacima, ali nisam pisao diplomski rad"

Savjetnika u uredu uprave HŽ-a Milana Brkića pozvali su na razgovor u upravu zbog mailova u kojima je 2011. dogovarao diplomski rad kolege sindikalca Ivana Forgača
Vidi originalni članak

Savjetnika u uredu uprave HŽ-a Milana Brkića pozvali su na razgovor u upravu zbog mailova u kojima je 2011. dogovarao diplomski rad kolege sindikalca Ivana Forgača.

- Vanjski sam suradnik na Fakultetu prometnih znanosti i nijedan kandidat ne može napisati diplomski bez stručne pomoći. Pomogao sam s podacima i znanjem, ali rad nisam napisao - kazao je Brkić. Iako u mailovima, koje je slao sa službene adrese, stoji da “radi na strukturiranju rada”, Brkić tvrdi da je te termine koristio jer mu je Forgač prijatelj. Dodaje da je spreman odgovarati ako je prekršio neko pravilo, no da će policiji prijaviti nepoznate počinitelje koji su mu provalili u mail. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • StjepanValjak 06.03.2013.

    Dan kad je Milan Brkić bio Vasi Milijan Brkić,ovaj Drkić,ma zvuzlal sam se

  • CptNemo 06.03.2013.

    Kakve su tuke ovi na prometnom to nema nigdje. Uz to što svi naši đenerali imaju taj faks završen bez da su sjeli u klupe ili da uopće znaju gdje im je index, ili gdje je faks uopće. Naravno da je ovaj lik nekakav "vanjski suradnik" čiji je opis posla "diplome preko veze"..

  • Marijan87 06.03.2013.

    Takvi su svi u HŽ-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare