To je to što me zanima!

Pomela je konkurenciju: Miss Roška je najljepša koza u Istri

POBIJEDILA BRINETA: Robert Fabris iz Kringe vlasnik je i najkoze -Roške te druge pratilje Pupe. Za mistera je izabran prč Frenki, vlasnika Miljenka Sandrića
Vidi originalni članak

Smeđa koza Roška okrunjena je u Svetvinčentu u subotu predvečer za Miss koze Istre. Izbor najkoze održao se 16. put zaredom, a natjecalo se čak 25 koza i pet jaraca iz Istre.

Vlasnik misice Robert Fabris iz Kringe zadovoljan je pobjedom Roške, čija je pasmina francuska alpina. On je vlasnik i druge pratilje Pupe. Za mistera je izabran prč Frenki, vlasnika Miljenka Sandrića iz okolice Savičente. Birala se i najsimpatičnija koza, a to je, prema stručnom sudu, bila Luna, koza Mire Gordoš iz Zrenja. Ona s “najvećim cicami” je Rovinjka, a za najizvorniju istarsku kozu suci su izabrali Lili iz Galižane.

- Na izbor su došli desetak kozara iz Istre i ovaj izbor je već prepoznatljiv u Istri, a i izlagači ga vole - kaže nam Karmen Radettichio iz organizacijskog tima.

Najbolje koze nagrađene su lentom i lovorovim vijencem.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gola_Istina 13.07.2015.

    Jučer je u HNK bila promocija doktora znanosti i o tome nema niti slova, ali važno da ima o izboru za miss koze u nekom istarskom selu. Jadno novinarstvo.

  • Snygging 13.07.2015.

    Ipak mnogi u HR misle da je ona s Grobnika najljepša i najpatnija;-) Očito je da svi ne misle tako.

  • mani26 12.07.2015.

    ma moja je lipsa od ove.. iako dosta slice, obe su rogate brinete.. :)) sigurno bi pobjedila... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare