To je to što me zanima!

Pomirenje? Lavrov je najavio sastanak s turskim kolegom

Šef ruske diplomacije najavio je da će se susresti s turskim kolegom na summitu u Beogradu. To je prvi sastanak čelnika tih dviju zemlja od rušenja ruskog aviona
Vidi originalni članak

Šef ruske diplomacije Sergej Lavrov najavio je u srijedu da će se susresti s turskim kolegom Mevlutom Cavusogluom na summitu OESS-a u Beogradu što će biti prvi susret visokih dužnosnika dviju zemalja otkad je tursko zrakoplovstvo srušilo rusku borbenu letjelicu.

"Turska strana inzistira na organiziranju susreta u dvoje s ministrom vanjskih poslova", izjavio je Lavrov na konferenciji za tisak u Nikoziji.

"Nećemo se izvlačiti i poslušat ćemo što Cavusoglu ima za reći. Možda će biti nešto novo što još nije rekao javno", dodao je on.

Do susreta bi trebalo doći u sklopu vijeća ministara OESS-a koje bi se trebalo održati u Beogradu 3. i 4. prosinca. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BeitarJerusalem 03.12.2015.

    Na kraju ce se Rusii i Turci zagrliti i iscmokati, kao brat brata!

  • istri 02.12.2015.

    TURSKU PRIMITI U EU; kada bude dala prava svojim zenama da se oblace kako vole zene a ne njihovi muzvi. pre 2000 godina morale su glavu pokrivati to cine i dan danas. i moja prabaka je morala pokrivati glavu maramicom i to crnom vec baka nije morala ali oni ovo cine dalje do danasnjeg dana.muski se oblece ko zapadnjaci: kravata itd a zene? daj erdogane : zene imaju i svoje ukuse samo ne i prava zbog takovih ko ti.

  • istri 02.12.2015.

    DAJ LAVROVE; TI SI .ZAPAD manise razgovora sonima koji nemaju nista od nas u sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare