To je to što me zanima!

Pomoć liječnika zatražilo 59 vjernika, među njima 4 djece

U zagrebačke bolnice su prevezli 19 vjernika. Doktori su izvijestili kako su hodočasnici iscrpljeni dugim putovanjem, a nemaju kod sebe ni dovoljno vode
Vidi originalni članak

Liječnici su u nedjelju na Hipodromu imali pune ruke posla. Dobili su 59 dojava zbog kolabiranja ljudi, a jednu curicu su odvezli u bolnicu, jer je slomila ruku. Dežurni liječnik na Hipodromu je za Tportal kazao kako ljude šalju u bolnice, ukoliko im se ne poboljša stanje nakon pružene prve pomoći. 

U zagrebačke bolnice su prevezli 19 ljudi, među njima je četvero djece koje su prevezli u Dječju bolnicu u Klaićevoj. Doktori su izvijestili kako su hodočasnici iscrpljeni dugim putovanjem, a nemaju kod sebe ni dovoljno vode. Problem im je i nedostupnost kemijskih WC-a postavljenih na Hipodromu. 

Na Hipodromu je bilo 300.000 ljudi, a postavljeno je samo 15 šatora s kavom i osvježavajućim pićima. Vozila Hitne pomoći su svugdje bila razmještena, a postavili su i dvije poljske bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • user_46331 06.06.2011.

    Pa valjda se zna kakvi su to skupovi, bili vjernički ili zabavni, koncerti ili bilo šta drugo na otvorenom sa toliko predviđenom masom ljudi. Treba se pripremiti, zašto postoje torbe ili rusaci. Poneseš dovoljno plastičnih boca zaleđene vode koja se lagano topi i uvijek imaš ledene vode pa možda i za pružit nekome ako nema i sendviča, šešir na glavu i idi kuda hoćeš. ja sam bila u Rijeci kad je dolazio pokojni papa i da se nisam tako osigurala isto bi završila na hitnoj a ovako sam dala par bočica i onima do sebe.

  • Keksolino 05.06.2011.

    Religija je prevara svih prevara. Najveca bajka ikad ispricana. I koja puno košta :) Nikad im nije dosta novaca.

  • nana hihihi 05.06.2011.

    ja bih te roditelje namlatila usranim stapom.... ako se njima ide padati u nesvjest da bi vidjeli papu, to ynaci da treba i djecu maltretirati. to su bolesnici svi do jednog i gdje je to sad socijalna sluzba

Komentiraj...
Vidi sve komentare