To je to što me zanima!

Pomoć stigla i iz Velike Kladuše!

Nakon razornog potresa koji je pogodio područje Petrinje, Siska, Gline i okolice, donacije pomoći u oštećena područja stižu sa svih strana, a građevinski je materijal stigao i iz Velike Kladuše
Vidi originalni članak

U Petrinju je iz Velike Kladuše stigao konvoj kamiona s građevinskim materijalom za popravke domova. Brojni poduzetnici iz Velike Kladuše također su odlučili pomoći i donirajući svoje usluge, javlja Radio Velika Kladuša

- Suosjećajući s ljudima koji su izgubili svoje domove, ovim putem odlučili smo da damo naš doprinos tako što ćemo donacijom građevinskog materijala i druge robe podržati projekt obnove u Petrinji kako bi se što prije stvorili uvjeti za nastavak normalnog života i povratka porodica u njihove domove - rekao je jedan od poduzetnika Rasim Kendić za Radio Velika Kladuša.

POGLEDAJTE VIDEO: Posveta stradalima u potresu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donacije svakodnevno stižu iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, a poduzetnici iz BiH tako su samo pružili ruku pomoći Hrvatskoj i oštećenim područjima.

U utorak u poslijepodnevnim satima su donacije stigle do Petrinje te će biti raspoređene po pogođenim područjima.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hisense 06.01.2021.

    E da i opet ce mali ljudi sve ovo napraviti.Ali di je drzava koja je opet zakazala drzava jecta koja mora sve osigurati ,a ne da se oslanja na donacije.

  • Steven King 06.01.2021.

    Hvala

  • akara211 06.01.2021.

    Banija nova destinacija Euro Truck Simulatora😁😁 šalu na stranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare