To je to što me zanima!

Pomogla muškarcu da opljačka automat klub u kojem je radila

Muškarca (59) i ženu (44), tereti se da su 2. svibnja 2019. godine u automat klubu u Čakovcu, otuđili iznos veći od 60.000 kuna i to u međusobnom dogovoru
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv dvoje hrvatskih državljana starih 59 i 44 godine zbog razbojništva.

Okrivljenike, muškarca (59) i ženu (44), tereti se da su 2. svibnja 2019. godine u automat klubu u Čakovcu, otuđili iznos veći od 60.000 kuna i to u međusobnom dogovoru, s ciljem da se domognu veće novčane svote. 

Naime, 44-godišnja zaposlenica automat kluba je po ulasku čistačice držala vrata otvorenima te naoružanom i maskiranom muškarcu omogućila ulazak. On je prema čistačici uperio pištolj te ju odgurao prema blagajni, dok je 44-godišnjakinja glumila iznenađenje i ustrašenost, piše Regionalni

Naoružani muškarac tada je sa stola uzeo iznos veći od 60.000 kuna koje je 44-godišnjakinja prethodno izvadila iz aparata za igre na sreću i pripremila ih za odnošenje. 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu okrivljenike tereti da su potom međusobno podijelili novac. Oni se trenutno nalaze u istražnom zatvoru, a u optužnici pred Županijskim sudom u Varaždinu predlaže se da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare