To je to što me zanima!

Pomolili se pa od Vlade tražili da zaustavi dvojezične ploče

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stotinjak branitelja okupilo se u molitvi na Kamenitim vratima, nakon čega je Vlado Iljkić Vladi i Saboru predao zahtjev za obustavu postavljanja dvojezičnih ploča
Vidi originalni članak

Stotinjak branitelja u srijedu se okupilo na molitvi na Kamenitim vratima, nakon čega je Vlado Iljkić, predsjednik Stožera za obranu Vukovara, Vladi i Saboru uručio zahtjev za prekidom postavljanja dvojezičnih ploča u Vukovaru.

Iz policije su nam rekli da je postojala mogućnost da se prosvjednici okupe na Markovom trgu, no to se ipak nije dogodilo. Policija je na trgu postavila i ogradu.

- Policijski službenici i interventna policija bili su na Markovom trgu jer je postojala osnovana sumnja da će doći do okupljanja prosvjednika. Međutim, do tog okupljanja nije došlo, pa su i policijski službenici napustili Markov trg - potvrdili su u glasnogovorništvu PU Zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • liliana 05.09.2013.

    Samo se vi molite,Bog je uz njih i Todorića.

  • dahhmal 05.09.2013.

    Mozete se vi moliti i moliti ali nist od toga kad su antikristi u vladi

  • lo_starship 05.09.2013.

    aaaaa u hrvatskoj smo i neka sve ploče budu na hrvatskom.. baš me zanima jel bi u srbiji prošlo tako nešto? mi se non stop njima ulizujemo, mislim koji vam je vrag? jel vi zaboravljate za sto ste se borili... ne kazem da im ne treba biti prijatelj-naravno da treba. nikoga ne treba mrziti. ALI VUKOVAR... VUKOVAR!!! to se nikada nije smjelo desiti.. mislim to su bas bedastoce, ajmo u Knin i Jasenovac staviti ćirilicu i onda smo sami sebe osramotili do kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare