To je to što me zanima!

Pomozite ga pronaći: Floki luta Zagrebom i traži svog vlasnika

Đuro, kako ga zovu je beskućnik i nedavno je završio u bolnici. Floki ga je počeo tražiti i izgubio se. Đuro je u međuvremenu izašao iz bolnice i sada traži svojeg Flokija
Vidi originalni članak

Beskućnik Đuro, kako ga zovu, je prije nekoliko tjedana završio u bolnici. Kada je ranije bio u bolnici, njegov vjeran pas Floki, Đuru je čekao u gradskom skloništu. Ovaj put Floki je odlučio sam krenuti u potragu za Đurom. Zbunjen, izgubljen i preplašen stigao je tako i do Novog Zagreba.
Viđen je u Dugavama, u Travnom, imao je i ogrlicu koja je u međuvremenu nestala s Flokijeva vrata. Floki je stigao i u Klaru, a posljednjih dana, doznajemo, zadržavao se kod pečenjare u Oreškovićevoj ulici, gdje su ga i hranili, piše Večernji list.

Đuro se vratio iz bolnice. Budući da Flokija nije bilo, otišao je u Životinjski kutak. Kada je čuo da Floki luta gradom, odmah ga je počeo tražiti. Nisu ga zaustavili ni kiša ni nevrijeme.

Vidite li Flokija pokušajte ga zadržati i nazovite Infocentar Dumovec na 20-08-354. Pomozimo Đuri i njegovom najboljem prijatelju da opet budu zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rea123 23.06.2017.

    Danas sam ga vidjela, jadnicak luta oko Trga, Tkalce i Britanca.. Nisam ga uspjela zadrzati, ako ga vidite nazovite Dumovac.

  • misko243 23.06.2017.

    Eno ga na onom otoku sa multimilijunasem...

  • LANA555 23.06.2017.

    A baš je slatki .

Komentiraj...
Vidi sve komentare