To je to što me zanima!

Popeo se na fasadu i spasio je dijete koje je visjelo s 3. kata

Dijete je od sigurne smrti spasila glava koja je ostala zarobljena između metalnih rešetaka te hrabri susjed koji je bez razmišljanja riskirao vlastiti život. Pogledajte
Vidi originalni članak

Nepoznati heroj je spasio život djetetu u Kini koje je visjelo s trećeg kata zgrade, otkrivaju dramatične amaterske snimke koje su mobitelom zabilježili susjedi.

Kineska agencija Sina nažalost nije otkrila njegovo ime, kao ni točno mjesto radnje (zna se tek da je riječ o pokrajini Guandong), no zato je potvrdila da je priča sretno završila te da su dijete i hrabri susjed dobro.

Sudeći prema snimci, dijete je izmaknulo pažnji roditelja i otišlo se igrati na balkon, no u jednom je trenutku tijelo propalo, a od sigurne ga je smrti spasila glava koja je ostala zarobljena između metalnih rešetaka.

Susjedi su odmah u pomoć pozvali policiju i vatrogasce, no da dijete u međuvremenu ne padne, pobrinuo se jedan hrabri susjed koji se popeo na fasadu i primio dijete za noge kako ga težina ne bi odvela u ponor.

U akciju spašavanja su se uključili i brojni drugi susjedi koju su se snašli najbolje što su mogli i ispod zgrade rasprostrli plahtu.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • LjiljanaMilovanovic 10.06.2012.

    Koliko jke ovaj covjek hrabar i nesebican,strasno za gledati svaka mu cast.

  • vicious_goldfish 09.06.2012.

    svaka njemu cast ali gdje su roditelji???pa moja kcer ne moze da oprostis ni prdnut a da ja ne primjetim. nadam se da ce roditelji platit zbog dovodjena djeteta u opasnost

  • danijel1bedic 08.06.2012.

    svaka čast na hrabrosti!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare