To je to što me zanima!

Popijač: Nismo dogovorili koliko će poskupiti struja

Predsjednik Uprave HEP-a Leo Begović najavio je da će tražiti otprilike oko 10 posto veću cijenu struje. Đuro Popijač kaže da zahtjev još nije dobio
Vidi originalni članak

Ministarstvo gospodarstva u pisanoj formi nije dobio zahtjev HEP-a za poskupljenjem struje, rekao je ministar Đuro Popijač prije sjednice Vlade. Predsjednik Uprave HEP-a Leo Begović najavio je da će tražiti otprilike oko 10 posto veću cijenu struje. Na upit je li najavljeno poskupljenje prihvatljivo Vladi, Popijač je kazao:
- Nema tu prihvatljivo ili neprihvatljivo. Mi očekujemo prijedlog. Dok ne dobijemo potrebne materijale ne mogu govoriti kada će to pitanje doći na dnevni red - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • konjina 08.07.2010.

    đuro ti si toliko nezreo da se ti nemreš dogovorit niti sam sa sobom ono tipa jer sam ja dorastao svojim znanjem i radom ovo ministarsko mjesto ili kaj mi je ovo trebalo bolje da sam ostal u fini, ma ne tam sam imal pronevjeru naime svalilo je 6000000 kuna iz cash centara,ili da sam ostal i njalke u hup-u pa tam pak se niš nisam naradil,kaj bum ve napravil

  • Kicma 08.07.2010.

    Sada ce baciti informaciju da ce struja poskupiti 20%,i onda ce za par dana ispasti spasitelji jer ce poskupiti samo za 10%.

  • džag 08.07.2010.

    mislim da je došlo vreme da tim hercegovcima kažemo baj ,baj, i mi hrvati uzmemo stvar u svoje ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare