To je to što me zanima!

Poplava im je uzela sve: 'Mi nemamo ni krevet ni hladnjak'

Voda je digla parket pola metra, pločice u kuhinji su popucale, uništen je namještaj, kućanski aparati...Ljiljana je oboljela prije 20-ak godina od sistemskog lupusa
Vidi originalni članak

Molim vas, pomozite nam. Ostali smo bez svega. Kuća nam je bila poplavljena s pola metra vode. Sve je uništeno. Ne znamo kako dalje, zavapila je Ljiljana Trupac (40).

Prizemlje kuće na obali Mrežnice u Gornjem Mrzlom Polju u Dugoj Resi potpuno je uništeno. Ondje stanuje s roditeljima Marijom (82) i Jurjem (80).

- Ja sam stopostotni invalid, a roditelji su stari. Majka je pretrpjela pet moždanih udara i gotovo je nepokretna. Moja invalidnina je niska, a roditelji su kreditno nesposobni - kaže.

Voda je digla parket pola metra, pločice u kuhinji su popucale, uništen je namještaj, kućanski aparati...

Ljiljana je oboljela prije 20-ak godina od sistemskog lupusa, autoimune bolesti zbog koje su joj uništeni bubrezi. Na dijalizu ide tri puta na tjedan.

Obitelji možete pomoći uplatom na račun otvoren u Karlovačkoj banci na ime Ljiljana Trupac, na broj računa IBAN: HR1024000083 111017730.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 20.11.2015.

    Oj živote težak li si :-//

  • Galeb i ja 20.11.2015.

    Zalosno je ,ali ono sto bi i vama slicni trebali dobiti to drzava poklanje buducim teroristima jer su vazniji negi vi,

  • balegovac 20.11.2015.

    Ako netko zeli iz inostranstva da uplati nemoze ,potrebno je ime i sjediste banke i ime ko posjeduje ovo konto,i mora da bude IBAN i BIC brojevi,inace se ljudi boje da nije mutljavina,a to kod nas nije nista novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare