To je to što me zanima!

Poplava u splitskom Varošu: Pukla vodovodna cijev, voda se slijeva prema centru grada

Došlo je do puknuća cijevi velikog profila na Nazorovom prilazu. Dežurna ekipa ViK-a je na terenu, u postupku je saniranja kvara, poručili su vatrogasci
Vidi originalni članak

Nešto iza 16.30 sati došlo je do puknuća vodovodne cijevi iznad škole Marjan u splitskom Varošu, prijavili su uznemireni stanari. 

Stvorila se velika poplava koja se slijeva prema centru grada Matoševom ulicom pored Starog placa.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci.

– Došlo je do puknuća cijevi velikog profila na Nazorovom prilazu. Dežurna ekipa ViK-a je na terenu, u postupku je saniranja kvara – poručili su iz ViK-a.

- Cijev se prostire sve od Marjana i prolazi kroz pola grada. Vatrogasci su uspjeli zatvoriti cijev no voda se odlijeva prema centru. Ovo je već treći put u dvije godine da je pukla cijev i šteta je velika. Ovdje se osim stanova nalaze mini market, mehaničarska radionica,.. svi su sad poplavljeni - rekao nam je čitatelj koji se zatekao na licu mjesta.

Puknuće cijevi uzrokovalo je i puknuće betona, odnosno tog dijela ceste te je policija preusmjerila promet.

Ovo inače nije prva poplava na tom području. Ista situacija dogodila se 2019. godine kad je poplava stigla do centra grada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bečar-bečar 12.06.2021.

    odmah evakuacija na Markov trg

  • Tiha Žena 12.06.2021.

    Gradovi s najvećim dotokom novca imaju ogromne probleme s bazičnim stvarima - voda, kanalizacija, ceste... ZG, ST, ZD, di su pare lokalna samoupravo? U ZG svako malo isto cijevi, vrelovodi pucaju, rupe ispid afalta se otvore, ST ovo je scako malo uz požare na rubnim dijelovima gdje ne rade prosjeke i ne čiste od makije, ZD, kanalizacija..., u sva 3 grada smeće je problem btoj 2,. . ma joj... jadno kad se zagrebe ispod šarene razglednice

Komentiraj...
Vidi sve komentare