To je to što me zanima!

Poplave haraju, oni igraju picigin i plove jet-skijem

Trojica prijatelja kod nasipa rijeke Save igrali su picigin. Hladna voda nije im nimalo smetala. Kraj Velikog Trgovišća mladići su se vozili na jet-skiju
Vidi originalni članak

S prijateljima sam bio na ručku. Pri povratku smo stali uz nasip pokraj studentskog doma vidjeti koliki je vodostaj Save. Tada se jedan od prijatelja sjetio da bismo u obližnjoj bari mogli zaigrati picigin, rekao nam je Duje Jurić iz Splita, inače student Grafičkog fakulteta u Zagrebu. On i još dvojica mladića su u nedjelju nakon kiše na parkiralištu kraj Studentskog doma 'Stjepan Radić' igrali picigin. Fotografirao ih je četvrti, manje hrabar prijatelj Roberto.
- Baš smo uživali. Isprva je bilo hladno, ali smo se nakon pola sata bacanja po vodi privikli. Prolaznici su se pomalo čudili, ali niti to nam nije smetalo - dodao je Duje. Zagrebačku poplavu za kupanje su iskoristila i dvojca prijatelja u Cvjetnom naselju. U plićaku su se brčkali 15-ak minuta.
Obilne kiše i poplave zadesila su u nedjelju i Veliko Trgovišće. Dvojica mladića iz okolice odlučili su se pak provozati jet-skijem po nabujaloj rijeci Krapini.
- Dečki su došli autima, parkirali se kraj obližnjeg restorana i s prikolica porinuli skutere u vodu - rekla nam je naša čitateljica koja je fotografirala dvojicu u ludoj plovidbi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dix12345 20.09.2010.

    ma ovi s piciginom su legende, vidio sam ih s nasipa, predobro je izgledalo...svaka cast momci, treba malo zabave

  • Vedranius 20.09.2010.

    Pa super, da se malo iskoristi ta poplava i za zabavu, kad je već donijela same probleme. ne vidim niš loše u zabavi ovih dečkiju??

Komentiraj...
Vidi sve komentare