To je to što me zanima!

Poplave pogodile Sloveniju, u rijeci Paki su našli tijelo žene

Slovenske vlasti stanovnike su upozorili kako se rijeke još nisu smirile, a moguće je da se ponovno podigne vodostaj rijeke Krke te Ljubljanice. Poginula je jedna žena
Vidi originalni članak

Građani Slovenije u noći na ponedjeljak borili su se s bujicom vode, nakon što su se izlile rijeke na području Celja, Velenja, Trbovlja i Sodražice. Srećom vodostaj rijeka počeo je padati, ali poplave su uništile ceste, kuće, a na nekim dijelovima su se pojavila i klizišta.

Slovenske vlasti stanovnike su upozorili kako se rijeke još nisu smirile, a moguće je da se ponovno podigne vodostaj rijeke Krke te Ljubljanice, piše 24ur

Ženu s područja Mislinja je u nedjelju oko 15 sati odnijela bujica, a policija je oko 22 sata potvrdila kako su ženu pronašli mrtvu u rijeci Paki. Detalje nesreće nisu otkrili. Stanovnike su upozorili da budu na oprezu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SWEET CHILD 20.01.2014.

    Jadna žena, trenutak neopreznosti i nema te...! R.I.P.

  • user_140683 20.01.2014.

    Pa odkud sad slovencima tolika voda, aaaa znam, njima nikad dosta, sve svojataju pa su si zaželjeli uzeti i našu kišu i sad eto im!

  • CptNemo 20.01.2014.

    Snijeg se ipak topi dečki i cure, ako nema kiše ne znači da nema poplava. Jer je izuzetno TOPLO za ovo godine. Toliko također o onim katastrofičarima koji su "predviđali najžešću zimu u 100 godina".. Trebali bi posao mijenjat pod hitno, jer su moji ožiljci bolji od njih uvjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare