To je to što me zanima!

Poplavljena Makarska: 'Plivale' ulice, kafići, podrumi, garaže...

Vatrogasci su od jedan sat do pet sati ujutro ispumpavali vodu iz poplavljenih prostora na 30 lokacija po cijelom gradu, potvrdio je zapovjednik makarskih vatrogasaca Dražen Glavina
Vidi originalni članak

Zbog velike količine kiše koja je pala na području Makarske vatrogasci su noćas imali pune ruke posla. Poplavili su brojni prizemni i podrumski objekti, vodena bujica slijevala se niz ulice.

Vatrogasci su od jedan sat do pet sati ujutro ispumpavali vodu iz poplavljenih prostora na 30 lokacija po cijelom gradu, potvrdio je za Radio Dalmaciju zapovjednik makarskih vatrogasaca Dražen Glavina

Poplavile su dvije velike javne garaže te privatne kuće, kafići i restorani.

Na području Omiša, zbog jake kiše bilo je odrona na cestama koji su uklonjeni i promet se odvija redovno.

Upozorenje građanima

Zbog izvanrednih vremenskih uvjeta i ekstremne hladnoće koja se očekuje, Stožer civilne zaštite Grada Makarske upozorava građane da, u slučaju vremenskih nepogoda, ne izlaze iz svojih kuća ukoliko im to nije nužno s posebnim naglaskom na građane starije životne dobi kao i one sa zdravstvenim poteškoćama.

Također, upozoravaju da se zaštite vodomjerila kako bi se instalacije ne bi smrznule te da se pripreme agregati u slučaju nestanka struje, piše Makarska kronika.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Largolola 20.11.2018.

    To je zaštopao sifon opet?

  • Cerberus 20.11.2018.

    A kako bi bilo da se vlasnici prostora malo privatnu osigurao od poplave ulaganjem u izolaciju umjesto u konstantno šminkanje prostora. Kod svake malo jače kiše vatrogasci imaju 5 dana pune ruke posla, i sada neka meni netko kaže da li je to normalno.

  • Miro Spiro 20.11.2018.

    Linkiz teksta na Makarsku kroniku iz 2. mjeseca 2018. godine! :):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare