To je to što me zanima!

Popravili CEZIH: 'Uskoro bi sve trebalo potpuno proraditi'

U najskorijem roku očekuje se potpuna normalizacija i neometano korištenje svih funkcionalnosti - navode iz HZZO-a uz ispriku
Vidi originalni članak

Sustav CEZIH preko kojeg liječnici izdaju recepte, šalju uputnice i prolaze nalazi, vraća se u život. 

Nakon što je jučer pao, u petak su iza 13 sati poslali priopćenje iz HZZO-a u kojem navode da su servisi e-uputnice i e-recepti od danas iza 12 sati ponovno u funkciji.

'U ČEMU JE PROBLEM?' Marić (SDP) o problemima s CEZIH-om: 'Nema smisla da pacijenti ne mogu do lijekova'

- U najskorijem roku očekuje se potpuna normalizacija i neometano korištenje svih funkcionalnosti - navode iz HZZO-a uz ispriku te pojašnjavaju kako je u četvrtak došlo do problema u radu tijekom regularnih aktivnosti na konsolidaciji sustava te da su odmah krenuli s rješavanjem problema. 

NE MOGU DO LIJEKOVA I UPUTNICA Opet pao CEZIH: 'Katastrofa je ovo, i mi i pacijenti smo na rubu živaca. Kako će ljudi u bolnice...'

- Ovo je za nas liječnike, kao i za pacijente, katastrofa! Na rubu živaca smo, jer nije prvi put, a vjerojatno ni posljednji, prošli put je trajalo sedam dana!, ogorčena nam je jutros rekla dr. Vikica Krolo, liječnica, zamjenica predsjednika Hrvatske liječničke komore, na ponovni pad sustava. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cipelcug 29.09.2023.

    K jarcu dođeš u apoteku i ne možeš podići lijek. Briga sve njih za pacijente!

  • TVP 29.09.2023.

    Sto reći da ne obrišu ………

  • liliZG2.0 29.09.2023.

    samo sam htjela dodati , kako lažu da je to samo danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare