To je to što me zanima!

Popravljaju saborske tepihe na kojima je nastradao Vice Vukov

U dokumentaciji su pojasnili kako im treba 550 m2 tepih staza širine 130 i 180 cm. Na sebi moraju imati ornament te žele da im se isporuče u rolama. Koštat će pola milijuna kuna...
Vidi originalni članak

Više od 20 godina Hrvatski sabor nije mijenjao svoje tepih staze za stepenice i hodnike. Razderani sagovi postali su opasnost za sve koji hodaju njihovom zgradom pa su odlučili za nove platiti 546.006 kuna.

Javni natječaj za novi interijer raspisali su u rujnu te su procijenili da bi za 950 četvornih metara tepiha mogli platiti oko 750.000 kuna s PDV-om. U dokumentaciji su pojasnili kako im treba 550 m2 tepih staza širine 130 i 180 cm. Na sebi moraju imati ornament te žele da im se isporuče u rolama. Uz to, trebaju i 400 četvornih metara tepiha u kockama dimenzija 50 puta 50 cm. Žele ih isporučene u kockama i bez ornamenata.

Sa svojim ponudama javile su se tri tvrtke. Prema elektroničkom oglasniku javne nabave, odabrali su najskuplju ponudu tvrtke iz Velike Gorice.

- Ponuda u potpunosti zadovoljava uvjete i zahtjeve iz Dokumentacije o nabavi te je na temelju kriterija za odabir ocijenjena kao najpovoljnija - napisali su u odluci o odabiru. Ostali se na to mogu žaliti.

Ipak, u Saboru se svi nadaju da će napokon moći normalno hodati bez straha da bi mogli pasti i ozlijediti se.

Podsjetimo, u studenom 2005. je niz stube Hrvatskog sabora pao bivši zastupnik i pjevač Vice Vukov. Dobio je hematom na mozgu, koji su maknuli operacijom. Nažalost, pao je u komu i preminuo 2007.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jozabroz 26.10.2017.

    halo partizani,,dok je vas zoka kupovao aute,drug ranko polovne helikoptere i nove toyote,,jakovina secer, i niko nikad pred sud nije izisao,,e tad ste sutili i hvalili drugove i partiju,,e sad posto niste na vlasti a ni necete uskoro ni bit,pogotovo ne s ovim na celu..sad bi samo napadali vladajuce i kao i mostovci radili atmosferu kaosa,,zapravo izgleda da jedino to i znate,,

  • DubravkoČrnjak 26.10.2017.

    Za nove tepihe u Saboru odlučili su platiti 546.006 kuna. Jbt, jeftinije je preseliti Sabor u Tepih centar! ;)

  • roundtrain 26.10.2017.

    Vice, stari pijanac. Da je pazio kamo hoda i manje lokao, ne bi pao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare