To je to što me zanima!

Popravljao je cijevi pa upao u šaht, udario glavom i preminuo

Muškarac je došao do betonskog šahta u namjeri da zatvori protok vode. No, izgubio je ravnotežu i pao unutra. Glavnom je udario u vodovodne cijevi i umro
Vidi originalni članak

Stjepan D. (68) popravljao je u srijedu vodovodne instalacije u svom dvorištu u mjestu Šalinovec kod Sv. Ivana Zeline. Muškarac je došao do betonskog šahta u namjeri da zatvori protok vode. No, izgubio je ravnotežu i pao unutra. Glavnom je udario u metali vodomjer i vodovodne cijevi i umro. Našli su ga dva dana poslije. Na tijelu nije bilo tragova nasilja. Tijelo su prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • elfi 15.10.2011.

    1. mjesto se zove Šalovec 2. čovjek je živio sam 3. pokojnik je u mrtvačnici u Sv.Ivan Zelina

  • forrest gump_1 14.10.2011.

    Prvo iskrena sućut obitelji koja ga je mogla potražiti i prije . U članku piše : "na tijelu nije bilo tragova nasilja " . Pa na koji se način zna da ozljede na glavi nisu posljedica nasilja . Primjer jedan : Netko ga je gurnuo u jamu , on udario glavom i preminuo . Pa zar te ozljede nisu tragova nasilja ? Isto tako ga je netko mogao s ventilom opizdit po glavi , ubit i spustit u šaht . Vaši novinari često lupetaju i izlijeću sa svojim zaključcima koji nisu potvrđeni od mrtvozornika .

  • frend 14.10.2011.

    prestrašno, kaj nitko nije tražio i vidio da je poklopac dignut????

Komentiraj...
Vidi sve komentare