To je to što me zanima!

Poprskao zaštitara suzavcem: Zabranio mu u banku sa psom

Incident u središtu Osijeka: Klijenti banke su u suzama zbog suzavca istrčali iz banke, a četiri zaštitara su muškarca srušila na pod i svladala. Stigla je i policija
Vidi originalni članak

Jedan bračni par pokušao je u subotu prijepodne sa psom ući u poslovnicu PBZ-a u središtu Osijeka. Nakon što ih zaštitar nije pustio u banku zbog psa, vlasnik se počeo svađati i naguravati sa zaštitarom, nakon čega je izvadio suzavac iz džepa i poprskao zaštitara.

Nakon toga su klijenti banke u suzama zbog suzavca istrčali iz banke, a muškarac htio pobjeći. 

Odnekud su došla dva zaštitara, a potom automobilom, u jurišu preko korza, još dva, sustižu tog muškarca na korzu kod jednog haustora i tu ga počinju mlatiti rukama i nogama. Svjedoci navode da su zaštitari daleko prekoračili svoje ovlasti.

Ubrzo je stigla i policija.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • NH RUDA 14.12.2015.

    ja sam zaštitar. a samo ne zanima dali je ovaj klijent prekoračijo svoje ovlasti.

  • baltazarOs 13.12.2015.

    Možda je divno onima koji nisu bili tamo. Izlazeći iz Mlinara u Kapucijskoj ulici ispred mene prolete dva "luđaka" u crnom skoro me srušivši. Nakon desetak metara napadaju s leđa čovjeka sa ženom i psom. Mlate ga s leđa, a ovaj ih razbacije kao trešcice. Ljudi bježe, majka s kolicima skoro pada, pas laje. Dok sam par sekundi mislio da sanjam ili gledam film, skoro me sruši bijeli auto, projurivši pločnikom ispred Mlinara. Izlaze još dva u crnom. I oni mlate ovoga na podu. Baš lijepo iskustvo u središtu grada, posebice za djecu, koju su tu prolazila s roditeljima. Što ovi siledžije misle da su na filmu. Mogli su i morali pozvati policiju, a ne ugrožavati građane koji su se slučajno tu našli. Mislio sam da je u pitanju plačka, ali sada sam poludio, kada sam čuo da se sve počelo zbog psa. Zanima me kako će biti kažnjen ovaj sa psom i suzavcem, a kako ova četiri nasilna zaštitara, koji su nama, ali i djeci "priredili" ovu nasilnu scenu uživo.

  • watcher0123_1 13.12.2015.

    Gledam te jadnike od zastitara.. bahati, puni sebe.. a lika su nalupali izvan objekta kojeg "cuvaju" ... ajooj.. valjda su se igrali pravih policajaca.. al kaj ne ide, ne ide... kakvi igraci. (: sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare