To je to što me zanima!

Poput Bonda zaštitarke će savladati sve nasilnike

Posebno obučene i izvježbane zaštitarke čuvaju razne ustanove i trgovačke centre, a brinu i o miru na javnim skupovima. One se ne boje nikoga
Vidi originalni članak

Andrea Vrhočević iz Slavonskog Broda ne boji se kradljivaca i nasilnika. Brzim potezom i vještim baratanjem oružjem može ga savladati u samo nekoliko sekundi. Ona je jedna od dvadesetak posebno obučenih i izvježbanih zaštitarki koje u Slavoniji štite razne ustanove i trgovačke centre, a brinu i o miru na javnim skupovima.
- Prošla sam višemjesečnu obuku iz kriminalistike, samoobrane, ali i uporabe vatrenog oružja, pa mi nije problem obračunati se s bilo kojim nasilnikom - rekla je Andrea za Večernji list. Ona već godinu dana čuva ulaz u Đuru Đakovića.
- Djevojke su pedantnije od muških zaštitara, a ako im se povjeri zadatak, sigurni ste da će ih ispuniti do kraja. Nekoliko djevojaka odrađuje i detektivske poslove u trgovačkim centrima - kaže Pero Kovačević, izvršni direktor Sigurnosti Buzov. Sama obuka sastoji se od teorije i praktičnog dijela, u kojem se uvježbavaju samoobrana i uporaba oružja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • casio 06.04.2009.

    Ma oće svladati..Što se guraju gdje im nije mjesto.Kuhinja ima dovoljno,nek rade za što imaju predispozicije .

  • 0077 06.04.2009.

    otkad to tečaj za zaštitara traje više mjeseci?

  • andariel 06.04.2009.

    Slavonska parodija na film 4 anđela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare