To je to što me zanima!

Porečki pauk htio im dići auto, pijani vikali i vrijeđali radnike

Radnici su u utorak zatekli muškarca u Škodi pulskih registracija koja je bila na mjestu rezerviranom za  parkiranje osoba s invaliditetom. Pijani muškarac i žena vikali su i vrijeđali radnike
Vidi originalni članak

Porečka policija uhitila je u utorak muškarca (50) i ženu (42) koji su prijetili radnicima pauka. Radnici tvrtke u utorak su oko 18.30 sati u Vukovarskoj ulici zatekli muškarca u Škodi pulskih registracija koja je bila na mjestu rezerviranom za  parkiranje osoba s invaliditetom. Kad su radnici krenuli s postupkom premještanja vozila, 50-godišnjak koji je imao 1,22 promila alkohola počeo im je prijetiti, vikati i vrijeđati, te je čak i fizički nasrnuo na jednog od njih. 

U pomoć mu je priskočila i pijana žena (42) koja je također počela vikati, vrijeđati i prijetiti djelatnicima dok je 50-godišnjak u pokušaju bijega, automobilom u više navrata i udario u specijalno vozilo Pauk.

Nakon što su stigli policajci i usprkos upozorenjima nisu prestali sa svojim ponašanjem, pa su uhićeni. Protiv 50-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnje te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se protiv 42-godišnjakinje podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnje i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju diskriminacije. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • škver 10.07.2019.

    Domino efekt,juri dalje.

  • kaius 10.07.2019.

    na parking za invalide bi trebala biti veća i veća kazna za one koji se tamo parkiraju ako nesmiju. ali ako se nije nešto promijenilo,ni ovi sa paukom nisu smijeli dizat aute bez službene osobe.

  • tarantambus 10.07.2019.

    Pa vidite da su ljudi invalidi u glavi takvima ne treba ni zatvor nego 2metra zemlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare