To je to što me zanima!

Porin će renovirati: Azilante će privremeno preseliti na Lanište

Iako službene potvrde ove informacije još uvijek nema, ona je stigla i do stanovnika toga naselja, koji već najavljuju akcije kojima će to pokušati zaustaviti
Vidi originalni članak

Izbjeglice koje su trenutno smještene u Hotelu Porin, odnosno prihvatilištu za tražitelje azila, od 1. prosinca trebale bi biti premještene u Hostel Arena koji se nalazi u zagrebačkom naselju Lanište, neslužbeno doznaje Dnevnik.hr.

Prema neslužbenim informacijama, korisnici koji su sada smješteni u Hotelu Porin u ovom bi hostelu trebali provesti pet mjeseci. Porin bi u tom razdoblju renovirali, nakon čega bi vratili izbjeglice.

Iako službene potvrde ove informacije još uvijek nema, ona je stigla i do stanovnika toga naselja, koji već najavljuju akcije kojima će to pokušati zaustaviti.

U Zagrebačkom holdingu, koji upravlja Hostelom Arena, kažu da o preseljenju izbjeglica na Lanište ne znaju ništa.

Svojevrsnu potvrdu Dnevnik.hr dobio je u samom Hostelu, u kojem su rekli da se kod njih ne može rezervirati smještaj nakon 30. studenog.

MUP je za Dnevnik.hr potvrdio kako je u planu renoviranje Porina, ali ne i lokaciju na koju bi tamošnji korisnici trebali biti preseljeni.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • no_country_for_old_men 15.11.2017.

    sve pokupit i poslati u njemačku...

  • jakolishe 15.11.2017.

    a tko tomhrani ..placa rezije ..grijanje itd ?!

  • lang 15.11.2017.

    vjerojatno će nam deportirati izbjegličku kremu iz europskih zemalja pa da ih fino smjestimo na naš račun...

Komentiraj...
Vidi sve komentare