To je to što me zanima!

Porter: Lijepa ste zemlja, ali vaša Vlada je prevelika

Michael Porter, vodeći svjetski stručnjak za strategiju rekao je da Hrvatska mora poraditi na promjeni mentaliteta ljudi i smanjenju korupcije
Vidi originalni članak

Hrvatska mora poraditi na promjeni mentaliteta svojih građana i smanjenju korupcije. Lijepa ste zemlja, sa svim bogatstvima, trebate to iskoristiti, rekao je Michael Porter, vodeći svjetski stručnjak za strategiju, na Pliva business forumu u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski. Naglasio je i da Hrvatska ima preveliku Vladu. Podacima koje mu je iznio Porter premijer Ivo Sanader nije bio zadovoljan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GOX 15.05.2009.

    to što je on rekao to znaju i djeca u vrtiću, on nezna ono što ja znam. J.e.b.e.š državu u kojoj je glavna faca biti konobar.

  • Teta Špageta 15.05.2009.

    Taj se baš pravi javlja. Englezi su oduvijek ugnjetavali Velšane, Škote, Irce,itd, itd ,a Hrvati su bili od davnina predziđe krščanstva i cijelu svoju povijest se borili protiv takvih pa nek si ide popovat u svoj gornji i donji dom a budale koje ga ovdje idu slušat zbog svoje lažne karijere.

  • drug Tito_1 15.05.2009.

    Ovaj narod je napačen i bijedan, prošao je strahote rata, čeznuo početkom devedesetih za boljim životom, a dobio je hrpu probisvjeta, korupciju i mito, nikad veču nepravdu i kriminal počevši od prvog pa do današnjih dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare