To je to što me zanima!

Portugalac (23) krijumčario migrante. Policija ga uhvatila u blizini Slavonskog Broda...

Kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da je Portugalac iz koristoljublja, uz prethodni dogovor sa nepoznatim osobama, namjeravao migrante prevesti do dogovorenog odredišta...
Vidi originalni članak

Policija je blizini Slavonskog Broda uhvatila Portugalca (23) koji je prevozio više migranata. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

- Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su 16. veljače u poslijepodnevnim satima kontrolirali kombi vozilo talijanskih nacionalnih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji portugalski državljanin, a u kojem se nalazilo više stranih državljana - izvijestila je policija na svojim stranicama.

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA Policija u Karlovcu u tri dana spriječila pet krijumčarenja...

Kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da je Portugalac iz koristoljublja, uz prethodni dogovor sa nepoznatim osobama, namjeravao migrante prevesti do dogovorenog odredišta.

ISPOVIJESTI UHIĆENIH KRIJUMČARA Dosjei švercera migranata: 'Rekli su da ih potrpam u kombi i vozim. Da me čeka 5000 eura'

Policija ga je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, zadržala u pritvoru u PU brodsko-posavskoj, izvijestili su u nedjelju iz te Policijske uprave.

- Prema stranim državljanima je proveden postupak sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti  i Zakonu o strancima - dodaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Slovenac xtrem 18.02.2024.

    Na svim cestama napraviti blokade,sifone na odmaralištima, sa ježom za gume ,druge policije tako rade. npr,Nedaj bože carabinierima pokušati pružiti otpor u bilo kojem smislu,a kamoli krenuti vozilom na njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare