To je to što me zanima!

Poruka mađarske vlade: MOL mora imati upravljačka prava

Mađarska vlada je izdala priopćenje nakon medijskih izvješća o napetosti između mađarskih i hrvatskih članova u Upravi Ine. Pitanje MOL-a jako im je važno
Vidi originalni članak

Pitanja vezana uz MOL od velike su važnosti za mađarsku vladu koja smatra da MOL mora sačuvati ugovorna, upravljačka prava. 

Vlada je izdala priopćenje nakon medijskih izvješća o napetosti između mađarskih i hrvatskih članova u Upravi Ine, javlja HRT.

Mađarski premijer Viktor Orban u utorak se požalio kako MOL ima nepošten tretman u Hrvatskoj i pozvao na poduzimanje napora kako poslovni spor ne bi naštetio bilateralnim odnosima s Hrvatskom. 


Idi na 24sata

Komentari 32

  • zdrawe 11.10.2012.

    logicno,, ljudi traze pravo a ova drzava ne kaznjava krivce za to,, da se razumijemo, nije to samo sanader, ovdje i cacic ima prste..ako se gleda sve u kompletu,,znaju madari zasto to traze..

  • templar73 11.10.2012.

    PLATI pa ćeš imati prava, ali ne ispos stola i u kuverti kao što si do sada! Pa što ne pošalješ Zoltana malo ovamo da Bajić porazgovara s njim, koliko se sjećam i vi biste se trebali boriti također protiv korupcije a ne ju podržavati!!!!!!!!!!

  • koza 11.10.2012.

    "Pitanje MOL-a im je jako važno"....Je,je i nama je pitanje INA-e jako važno... A ako su oni davali mito Kanaderu(Sanaderu) trebali li bi to i platiti...Recimo 20% dionica i gubitak upravljačkih prava....Ali mi vjerojatno i nismo država već servis lopovima i stranim jebivjetrima....Preljevajući zaradu u Mađarsku mogu lakše puniti svoj proračun,pardon mi im možemo lakše puniti proračun,kao što strancima punimo preko THT-a,banaka....Jadna državo,jadni narode....

Komentiraj...
Vidi sve komentare