To je to što me zanima!

'Milanovićeve poruke izgledaju više kao kavanski diletantizam'

Na izjave šefa SDP-a Zorana Milanovića sa sastanka s braniteljima i tajne snimke o kojima trenutno bruje svi mediji reagirao je i šef HDZ-a Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Nakon što se u medijima pojavila snimka sa sastanka Zorana Milanovića i dviju braniteljskih udruga u Zagrebu, reagirao je i Andrej Plenković.

- Mi smo u izbornoj kampanji u kojoj se događaju određene neobične pojave, ponovno vezano za kandidata oporbe. Cure raznorazne snimke na kojima možemo vidjeti poprilično iznenađujuće i razotkrivajuće elemente. Želim reći da hrvatski ljudi na ovim izborima imaju birati između odgovornog, ozbiljnog, staloženog i vjerodostojnog lidera i poruka koju čujemo od kandidata oporbe koji više liče na kavanski diletantizam koje se usred izborne kampanje usmjeravaju na besprizorno dodvoravanje hrvatskim braniteljima, onima istima koje kandidat oporbe Milanović nije htio mjesecima primati, izjavama koje više liče na raspravu u nekoj krčmi i koje nam štete u odnosima sa susjednim državama, sa referencama na BiH, pa i na Srbiju koje su krajnje neprimjerene i nedostojne onoga koji je obnašao dužnosnika predsjednika hrvatske Vlade - rekao je Andrej Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 242

  • fenix77 25.08.2016.

    Zabraniti kriminalnu organizaciju u službi mafije. Plenki kuš.

  • fenix77 25.08.2016.

    Ti Plenki i tvoja zlo-lopovska organizacije nemojte se javljati. Rekao je jednostavnim riječima što se svi vi bojite reči. Ti i tvoji lijepo govoreči istomišljenici iz lopovske stranke mujlate izjavama i lažete narod. Uz to izdali ste državu, narod i branitelje svojim lijepo izgovorenim manipulacijama kroz otvaranje poglavlja u pristupnim pregovorima srba i EU. Sve ste to napravili vi lijepo govoreči i učeni hrvati koji više živite vani nego sa narodom. Zato čutite lopine, vi i glasačka mašina iz dijaspore koju to pogađa.

  • ain stein 25.08.2016.

    PLENKI-kad šutiš , tad si najpametnji...........zato šuti , samo šuti moj dječače plavi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare