To je to što me zanima!

Posada Air Francea od putnika "žicala" gotovinu za gorivo

Avion koji je letio za Bejrut je zbog sukoba skrenuo za Aman, da bi na kraju prisilno sletio u Damask zbog nedostatka goriva. Sirijske vlasti odbile su plaćanje karticom
Vidi originalni članak

Zrakoplov francuske kompanije Air Francea, koji je u srijedu poletio iz Pariza za Bejrut, preusmjeren je za Damask zbog nereda u glavnom libanonskom gradu. Posada je zatražila od putnika da svojom gotovinom pomognu platiti gorivo jer su sirijske vlasti odbile mogućnost plaćanja kreditnom karticom. Na kraju je ipak pronađeno rješenje, koje nije u potpunosti objašnjeno od strane kompanije, ali putnici na kraju ipak nisu morali izvrnuti džepove da bi napustili Damask, javlja Reuters.

Avion koji je letio za Bejrut je zbog sukoba skrenuo za Aman, da bi na kraju prisilno sletio u Damask zbog nedostatka goriva. Inače, Air France još od ožujka ne lete u Damask jer su se odnosi dviju zemalja pogoršali. Putnici su zbog toga bili jako zabrinuti. 

U nastojanju da što prije napuste Damask, posada se odlučila "žicati" putnike novac kako bi napunili rezervoar zrakoplova. Dva sata poslije zrakoplov je napustio Damask i prenoćio na Cipru.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dania 17.08.2012.

    Politicka situacija u Libanonu nije najbolja ali da je Beirut opasan nije istina,jedino jug libanona koji granici sa Sirijom.tu sam vec 2 mjeseca i ni u jednom trenutku nije se desilo nista lose da bi osjecala ugrozeno,zao mi je sto mediji neke price doslovno prenapuhuju.Libanon je jedna predivna mala zemlja i vjerujte mi ako jednom odete stalno cete se vracat.Velik pozdrav iz Beiruta

  • Emanuella_1 17.08.2012.

    aj dobro da su bar prvo sletjeli pa tek onda žicali putnike... a na kraju su izgleda upotrijebili čarobni štapić...

  • IvanKidlička 17.08.2012.

    ja kad sam bio nedavno u damasku nisu me zicali za gorivo !!!hehehehee

Komentiraj...
Vidi sve komentare